Wie zijn wij

Een groep volbloedamateurs die wekelijks samenkomt om zich te amuseren en te genieten rond een leuke partituur. En of het genieten is! Deze toffe groep enthousiastelingen repeteert iedere vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur als gezonde ontstressing na een week labeur.

Het koor is in september 1996 opgericht. Met een 16-tal jongvolwassene zangers werd gestart onder leiding van Geert Malisse en er werd vooral geopteerd voor de volksmuziek.

Al vrij vlug kwam het tot een eerste concert op 4/05/97 en een tweede op 30/11/97. Hiermee was de trend gezet. In opdracht van KFV Limburg componeerde Geert Malisse een liedsuite voor koor en harmonie en op 14 en 15 november werd deze suite in première gebracht samen met Concinite uit Overpelt, Manteliusensemble uit Hasselt en de harmonie St-Cecilia uit Kuringen. Het geheel onder leiding van Jos Cuppens.

In december 2000 verliet Geert Malisse het koor en nam André Bellers het dirigeerstokje van hem over. Het repertorium werd uitgebreid met popmuziek. Verder in deze site kan u enkele fragmenten hieruit beluisteren.

Vergeet niet je bevindingen neer te schrijven in ons gastenboek.

Wij wensen onze bezoekers veel genot op onze site.